Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen mot att vi kysser villi dejten

Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen mot att vi kysser villi dejten

Starten av det populara dejtingprogrammet inneha redan bjudit pa otaliga emotioner: samt ett mangd kyssar. Saken da ett kyssen befinner si en milstolpe inom flertal relationer och kanske extra beaktansvard nar tiden befinner sig odl tangent. Ett pur undersokning a parti visar a andra sida att svenskar ibland kysser folk fran andra anledningar ann att do riktig ar intresserade.

Undersokningen age genomforts fran Kantar Public villig forordnande bruten tavling

Dejtingprogrammet darbort ett flicka dejtar flertal killar ino Grekland age bjudit tittarna gallande bade gastkramnin sam romantik nar flera kyssar delades ut under do ett avsnitten. Den forsta kyssen befinner si vanligtvis ett speciellt ogonblick samt som ofta forknippas tillsamman dragnin sam hag.

Fick du nagon fint intuition sam vill hava mer?

Matchs experiment ”Dejtingbarometern 2022”* visar daremot att ungefar nagon fran tio svenska singlar (7 ande) kysst en indivi for att de tyckt synd forsavit sin dejt eller kant skuld, till exempel forsavit personen berattat forsavit nago besvarande evenemang eller betalat for middagsmal eller drinkar. Dessutom uppger dubbelt odla massor kvinnor (11 procent) an karla (5 ande) att de kysst en av denna anledning.

– Att puss en forut ett gangen har olika kansloladdad vikt sta skild mannisko. Somlig tar lattare pa det an andra. Dejting utspelar om att finnas vetgirig pa varandra sam ifall att toras, andock n bor aldrig uppleva de skyldig att puss en eftersom sympatisk eller tacksamhet: det ar alldeles felaktigt bevekelsegrund. Ni skal puss nagon darfor att ni genuint vill och ar attraherad, alternativt i alla fal vill studera forsavit dragning finns, samt aldrig gora det nedanfor pafrestning, anser Jacqueline Joo, dejtingexpert kungen parti.

Jacqueline avse att nagon oforfalskad pus har e betydelsefullt avsikt; att kvickt blottstalla vart dejtingrelationen kan existera pa vag.: nagon ett puss skanke en fint indikation gallande om det ar webbplatser nagot som ar vart att satsa villi alternativt inte. Alternativ kandes det framfo saso att d varje osynkade sam ej ett odl finemang parti saso du hade hoppats pa? Svaret finns i kyssen, fortsatter Jacqueline Joo.

  1. Det kanns riktigt. Forsavitt din spontana emotion befinner si att du verkligen skulle onska kyssa din dejt darfor at utforska saken dar dragning du kanner befinner sig dina kanslor villig precis sate. Kanner n istallet att det utspela om att det forvantas att er ska pussas bord ni bida. Det ar forgott godtagbart att neka alternativ ga tillbak ur.
  2. Ni vill narma dej din dejt. Mestadel far vi ej en klar fundering som uppg ”nu vill jag kyssas”, istallet marker ni att du minskar avstandet mo din dejt sam tillat nago fornimmelse bruten att du vill finnas till i narheten av. Forsoka forsavit din dejt befinner sig kungen dito vaglangd igenom liten fysiska gester. Lagg en nav kungen dejtens paver, melod tidevar extremitet berorin varandra mirakel bordet alternativt taktik de narmre inom soffan samt beskada vilken gensvar du tillats.
  3. Intrada pro dodsstoten. Befinner si responsen optimism kan ni forsoka -tekniken. N skapar ogonkontakt och lutar dej forsiktigt fram inte me att knata bota vagen. Pausa samt melodi din dejt plocka sista initiativet. N gar saledes in tillsamman 90% och din dejt tillat sta forut do aterstaende 10%. Ifall hen icke tar det sista steget alternativt vander dan huvudet vart hen icke oforandrad sugen som du. Det ar fullkomligt bra, samt inget vare sig n alternativ dejten borde skammas pro. Forsavit ni astadkomme det mot en genant mojang, blir stamningen stram. Fortsatt istallet samtalet saso normalt och flyga om din dejt troligtvis tar ett initiativ samman kommande chans.

Saken da bygger gallande 1000 intervjuer med svenska singlar, 20–50 ar. Datainsamlingen genomfordes ino saken dar slumpmassigt rekryterade Sifopanelen emellan 17 –.

Forsavitt tavling darpa lansering 1995, befinner sig tavlan nago bruten Sveriges dominerande dejtingtjanster sam erbjuder e brett utbud itu funktioner samt tjanster. Genom Matchs app, direkt- samt ljudfunktioner oc singelevent, ager singlar tillfalle att motas likasinnade darfor at initiera en autentisk karlekshistoria. Igenom nagon sammansattnin av teknisk nytankande, effektivitet sam support (genom LiveCoaching-moten) sam kundtjanst, erbjuder tavlan forgott nya tjanster darfor at alstra karleksrelationer. Parti drivs utav Meetic och dess systerbolag inom Europa, som ar ett del av Tavlin Group. Tavling Group befinner sig nagon dominerande leverantor fran digital teknologi utformad darfor att hjalpa personer att skapa meningsfulla relationer. Forut mer fakta, besok se.match.


by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *