Att sa otaliga itu oss ick inneha den karlek vi saknar efter

Att sa otaliga itu oss ick inneha den karlek vi saknar efter

Anda upplever otaliga att dom ej mote riktig; do dejtar sam tindrar andock det hander bara inte. Gallande samma stig kampar flera tandem tillsamman att anordna ihop samt forkovr sina forhallanden. Hur tillat man det att ske, emeda? saken dar nya boken Karlek villi seriost lar dej konsten att kora riktig partner och att fa saken da forhalland herre redan age att utvecklas samt blomstra.

Samtalsterapeuten Daniella Gordon traffar saval ofrivilliga singlar som tandem med trasiga relationer sam hon uppmuntrar de dar att gno tillsamman sig sjalva. Det utspelar forsavitt att klara av befinna fortrolig, bade tillsamman sig allena samt med sin partner – forst emeda befinner sig nagon glad samband gangbar.

Utifran sin gedigna kunnande delar Daniella Gordon tillsamman sig fran viktiga insikter samt praktiska metoder pro hurdan man skapar en sann samt varaktig karleksrelation. Vi exempel tillsamman gall igenkanningsfaktor samt mangder utav praktiska ovningar far vi lara oss att prata forbattrin, bryta gamla monster och tordas besta sarbara.

Tillsammans med sin forra kun, journalisten Sofie Zettergren, age Daniella Gordon skrivit nagon livsbejakande samt peppande skrif stav singlar som vill bega sig redo for karleken. Men likasa for alla dom tv saso stravar postumt att forkovra samt foradla saken dar samband de allaredan har. Det utspela ifall konsten att uts riktigt partner, men samt om att i ett relation veta selektera sig jag utifran forsvinna sanna behov. Forst enar kan relationen expandera.

Melodi oss borja. Mi vill hjalpa de att utse utifran dig allena – att vet uts inifran sam ut, istallet darfor att bege sig samt dromma forsavitt de at synes perfekta mojligheterna saso kanske finns dar ute.

Mi vill bidra dig att atnjuta kontakt tillsamman din inre kompass och tillsammans det saso skanke mening at ditt liv, utifran dina behov. Att uts dig personligen befinner si en betingelse darfor att veta valja ett duktig samband. Det betyder att n behover flanera inat. Du behover meeting dina forvantningar sam forhoppningar om hur en finfin relation titta ut, skada likas dina besvikelser samt radslor run dina erfarenheter ino tidigare relationer. N behover likasa mota dina sar av barndomen, sasom blockerar din duglighet att klara av bidraga sam mottaga karlek.

Inom nagon karleksrelation befinner si det hederlig formagan att existera utsat, att kunna formulera sina behov, att kunna lyssna och att ta emot karlek som ar avgorande. Att manifestera och skilja din sarbarhet istallet darfor att beskydda den, befinner si grogrunden stav en enastaende forhalland.

Idag befinner sig forutsattningarna for att mota sitt livs karlek forbattrin ann nagonsin

inom vart oljud beror kungen att vi icke befinner sig den manniska som vi behover befinna darfor att kunna dra till sig sam uppratthalla saken da karleken. Romantisk karlek inneha nago enorm formaga att plocka fram det ultimata, men samt det samsta inom oss.

Forsavit du vill lokalisera den ”ratta”, behover n amna spira ifran den individ du befinner si idag. Den ni befinner sig idag ager allts bildat do upplevelser och erfarenheter n har haft sam saso du ick ar lycklig tillsamman.

Vi kan alldeles latt ej avgora oss

Darfor solida relationer kraver en hallbar sjalvkansla ar det nodvandigt att backa at barndomen for att fullanda det ofullbordade ino din framatskridande. Eljest riskerar n att ateruppleva smartsamma upplevelser fran barndomen inom karleksrelationen.

Att producera ett djuplodande psykoterapi befinner si sjalvklart saken da ultimat losningen stav detta, skad uppsyn mening med saken dar narvarand boken befinner si att assistera dej att inse hursa n inneha dilemma inom karleksrelationen och att framfora dej verktyg saso leder dig positiv ino riktigt kurs.

Hursa gor saken dar det? Jaa, for att vara valmojligheter vaxer. Nar vi age överlägsen webbplats för internationella studenter odla otaliga valmojligheter befinner si det forsiktig att bli paralyserad nar det innefatta att greppa viktiga och riskfyllda faststalland. Kanske lurar nagot forbattrin runt hornet? Oberoend ager blivit sjalvbestammande att undkomma valja, istallet pro oberoende till mojligheten att producera finemang votering.


Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *